Η SKY express ενισχύει τη θέση της στη διεθνή αγορά
Η SKY express ενισχύει τη θέση της στη διεθνή αγορά

Η SKY express ενισχύει τη θέση της στη διεθνή αγορά

Ανακοίνωσε συνεργασία με την EL AL Airlines.
RE+D magazine
16.02.2022

Έναν παγκόσμιο στρατηγικό προορισμό, καθώς προβλέπει τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο και των δύο αερομεταφορέων, προσφέρει η συνεργασία interline της SKY express με την Ισραηλινή αεροπορική εταιρία EL AL Airlines.

Η συμμαχία της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας με τη EL AL Airlines έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor Airlines και το πρόγραμμα Dohop, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην διεθνή αγορά.

Η ισραηλινή εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις σε όλον τον κόσμο και η έδρα της βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ. Ο στόλος της αποτελείται από 45 αεροσκάφη τύπου Boeing 737-800, 737-900ER, 777-200ER, και 787-9.

Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς.

 «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την EL AL Airlines για τη συνεργασία μας. Στόχος μας και συστηματική μας προσπάθεια είναι να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία αυτή ενισχύει τη στρατηγική μας, που έχει ως κεντρικό στόχο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού σε όλο τον κόσμο», τόνισε o Γιάννης Λιδάκης Commercial Director SKY express.