Mε μεγάλη ελληνική συμμετοχή ξεκινά η MIPIM 2022
Mε μεγάλη ελληνική συμμετοχή ξεκινά η MIPIM 2022

Mε μεγάλη ελληνική συμμετοχή ξεκινά η MIPIM 2022

Το Enterprise Greece διοργανώνει και φέτος το εθνικό περίπτερο στην κορυφαία έκθεση ακινήτων
RE+D magazine
11.03.2022

Με σημαντική ελληνική παρουσία ξεκινά την ερχόμενη βδομάδα η κορυφαία έκθεση ακινήτων MIPIM 2022, η οποία θα επιστρέφει στις Κάννες της Γαλλίας μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω Covid 19 .

Η συγκεκριμένη έκθεση ακινήτων που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 18 Μαρτίου 2022, διοργανώνεται από το 1990 και συγκεντρώνει μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου του real estate και όλων των σχετικών υποκλάδων, ενώ παρέχει πρόσβαση σε κεφάλαια αλλά και σε μεγάλο αριθμό αναπτυξιακών έργων παγκοσμίως.

Η MIPIM έχει καθιερωθεί ως σημαντική πλατφόρμα δικτύωσης για την επίτευξη συμφωνιών. Το 2019, η έκθεση υποδέχθηκε 377 πολιτικούς ηγέτες, 4.100 C-level στελέχη και 6.380 επενδυτές, οι οποίοι αποτελούσαν το 24% των συμμετεχόντων.

Η Enterprise Greece, διοργανώνει το εθνικό περίπτερο και στην MIPIM 2022, με τη συμμετοχή εταιρειών τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, στο εθνικό περίπτερο, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Riviera στο περίπτερο R7.A3, πρόκειται να συμμετάσχουν: η εταιρεία D&A Invest, η Invest in Athens του Δήμου Αθηναίων και η Revithis & Partners. Το RE+D όπως κάθε χρόνο συμμετέχει στην διεθνή έκθεση ως media partner. Στην διεθνή έκθεση παρουσιάζεται η μεγάλη ανάπτυξη στο Ελληνικό από την Lamda Developmnet περίπτερο R7. F1.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ευκαιρία για την προβολή και προώθηση των επενδυτικών ευκαιριών της χώρας στον κλάδο των ακινήτων και οι επαφές και συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και επενδυτές, θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για όλες τις εταιρίες που θα συμμετάσχουν στο εθνικό περίπτερο.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης της εθνικής συμμετοχής στην έκθεση MIPIM, η Enterprise Greece έχει δρομολογήσει ενέργειες προβολής και προώθησης του εθνικού περιπτέρου, όπως τη διοργάνωση μιας συνάντησης εργασίας το πρωί της 16ης Μαρτίου 2022 και μιας εκδήλωσης δικτύωσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους Έλληνες εκθέτες να καλλιεργήσουν συνεργασίες, να ενημερωθούν για τις τάσεις του κλάδου, να επωφεληθούν από νέες ιδέες και να γνωρίσουν εταιρείες άλλων χωρών με μεγάλη επιρροή.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα που δημιούργησε για το σκοπό αυτό η Enterprise Greece MIPIM Real Estate Event 2022.