Μελέτη Αποκατάστασης Κλειστών Γυμναστηρίων στο Δήμο Παιανίας
Μελέτη Αποκατάστασης Κλειστών Γυμναστηρίων στο Δήμο Παιανίας

Μελέτη Αποκατάστασης Κλειστών Γυμναστηρίων στο Δήμο Παιανίας

RE+D magazine
14.12.2021

Στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη παραδόθηκε από τον Δήμαρχο Παιανίας, Ισίδωρο Μάδη η μελέτη «Αποκατάστασης Δομικών Βλαβών Κλειστών Γυμναστηρίων «Σπίτι του στίβου» και «Σπίτι του Βόλεï».

Με τη σχετική μελέτη, ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο του Συμφώνου Συνεργασίας το οποίο υπογράφηκε μεταξύ Περιφέρειας, Υπουργείου και Δήμου το Μάιο του 2020.

Η Μελέτη Αποκατάστασης, είναι δωρεά της Αιγέας ΑΜΚΕ και του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και ανοίγει πλέον ο δρόμος για την αποκατάσταση των Κλειστών του Στίβου και του Βόλεϊ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 5 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο, όπως επισημάνθηκε και κατά την σημερινή εκδήλωση θα εξασφαλιστεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όπως υπογραμμίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, καθώς με την εκπόνηση της μελέτης το έργο μπαίνει στην τελική ευθεία για  να επαναλειτουργήσουν, έπειτα από 10 και πλέον χρόνια οι δύο εμβληματικές Ολυμπιακές υποδομές που λεηλατήθηκαν από το 2012 και αφέθηκαν ρημαγμένες.