Pωσοαμερικανική «συμμαχία» στο Elounda Hills
Pωσοαμερικανική «συμμαχία» στο Elounda Hills

Pωσοαμερικανική «συμμαχία» στο Elounda Hills

RE+D magazine
14.07.2021

Υπό την 1 Hotel των SH Hotels & Resorts, θυγατρικής της Starwood Capital Group, θα λειτουργεί το Elounda Hills από το καλοκαίρι του 2025 οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής

Η 1 Hotels είναι μια πολυτελής μάρκα ξενοδοχείων, που ξεκίνησε το 2015 με το άνοιγμα ξενοδοχείων στη νότια παραλία του Μαϊάμι και στο Central Park του Μανχάταν. Η φίρμα στηρίζεται σε μια απλή ιδέα: όσοι ταξιδεύουν στον κόσμο θα πρέπει επίσης να ενδιαφέρονται γι 'αυτόν. Τα ξενοδοχεία της αλυσίδας υποστηρίζουν αυτό το όραμα μεσα από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που ενσωματώνει πλήρως τις ξενοδοχειακές εγκαταστασεις στο τοπίο αλλά και μέσα από την τοπική γαστρονομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας το 1 Hotel & Homes Elounda Hills είναι το νεότερο “βιώσιμο ξενοδοχείο που αναλαμβάνει την διαχείριση του το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει μια ασύγκριτη πολυτελή εμπειρία. 

Συνδυάζοντας στοιχεία από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις, το 1 Hotel & Homes Elounda Hills θα αναπτυχθεί σαν ένα χωριό στην πλαγιά ενός λόφου, με φυσικά υλικά, αναδεικνύοντας το μαγευτικό κρητικό φως.

Τα 135 δωμάτια του ξενοδοχείου και 178 επώνυμα καταλύματα και βίλες (που θα αναπτυχθούν σε φάσεις) θα προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στο βουνό και τη θάλασσα. Τα δωμάτια Premium προσφέρουν αποκλειστική πρόσβαση σε ειδική μαρίνα και beach club. 

 Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν θεραπευτικό σπα και εστιατόρια μεσογειακής κουζίνας 

 Για 1 Hotel & Homes Elounda Hills, ο Barry Sternlicht, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Starwood Capital Group και Πρόεδρος της SH Hotels & Resorts, σχολίασε: "Αυτό το έργο αποτελεί παράδειγμα του στόχου μας να δημιουργήσουμε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε αρμονία με τη φύση. Η Κρήτη είναι ένα θρυλικό νησί με τόση φυσική ομορφιά , πλούσια ιστορία, και πολιτισμός Η 1 Hotels θα εργαστεί για την προστασία και τη βελτίωση όλων. Ο συνεργάτης μας, Mirum Hellas και το τοπικό χαρτοφυλάκιο της μας δινουν την ευκαιρία να αναδείξουμε την φιλοσοφία μας που στόχο έχει να εμπνέουμε την συνειδητή κατανάλωση και να προστατεύουμε τη φυσική ομορφιά και την ιστορία του τόπου. "

Ο Vitaly Borisov, ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου εταιρειών Mirum, δήλωσε: "Μέσα στο 1 Hotel & Homes Elounda Hills, θα χρησιμοποιήσουμε τη μοναδική αρχιτεκτονική και το εκλεπτυσμένο τοπίο για να παρουσιάσουμε μια ευαισθητοποιημένη πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας ​​στο ελληνικό νησί της Κρήτης. Το 1 Το Hotel & Homes Elounda Hills θα αποτελεί ένα καταφύγιο στο νησί, αποτυπώνοντας το μυστικιστικό και καθαρό πνεύμα της Ελλάδας, αναδεικνύοντας την κρητική κληρονομιά, και την προστασία του περιβάλλοντος για όσους το επισκέπτονται. "