Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικές Διαδρομές»
Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικές Διαδρομές»

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικές Διαδρομές»

Μετά το χάος που προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο με χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς
RE+D magazine
26.01.2022

Την παραίτησή του υπέβαλε την Τρίτη ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε που διαχειρίζεται την Αττική Οδό Β Χαλκιάς, μετά το χάος που προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο με χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς

Ο κ. Χαλκιάς, είναι στην θέση του Διευθύνοντος Σύμβουλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.