Στα 40 ακίνητα το χαρτοφυλάκιο της Aria Hotels - Νέα επένδυση στην Πάρο
Στα 40 ακίνητα το χαρτοφυλάκιο της Aria Hotels - Νέα επένδυση στην Πάρο

Στα 40 ακίνητα το χαρτοφυλάκιο της Aria Hotels - Νέα επένδυση στην Πάρο

Εγκαινιάζει από τον Μάρτιο το πολυτελές κατάλυμα "Aria Paros Resicence" σε μια έκταση 8 στρεμμάτων.
RE+D magazine
10.03.2022

Νέα επένδυση στο νησί της Πάρου ανακοίνωσε η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων Aria Hotels.

Συγκεκριμένα, πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της το «Aria Paros Residence», ένα πολυτελές κατάλυμα που βρίσκεται στην καρδιά ενός αμπελώνα και περιβάλλεται από κήπους 8 στρεμμάτων μόλις λίγα λεπτά από την κοσμοπολήτικη Νάουσα.

Το κατάλυμα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20 άτομα γεγονός που το κάνει ιδανικό για μεγάλες παρέες επισκεπτών και για την διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων, ενώ παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας. Το Aria Paros Residence το οποίο είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τον Μάρτιο είναι μια μεγάλη σύγχρονη αυτόνομη κατοικία πλήρως εναρμονισμένη με το αρχιτεκτονικό τοπίο της περιοχής. Περιβάλλεται από εντυπωσιακούς κήπους, ιδιωτικό αμπελώνα, πισίνα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα Aria Hotels προσφέρουν υπηρεσίες concierge και καθημερινής καθαριότητας στο Paros Residence, ενώ διαθέτουν ένα μεγάλο εύρος εξατομικευμένων υπηρεσιών κατόπιν συνεννόησης, όπως ιδιωτικό σεφ, μαθήματα γιόγκα, γυμναστήριο, γευσιγνωσία κρασιού, ιδιωτικές περιηγήσεις και κρουαζιέρες και διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων.