Συνεργασία της Carrefour με την Retail & More
Συνεργασία της Carrefour με την Retail & More

Συνεργασία της Carrefour με την Retail & More

Η επιστροφή του γαλλικού κολοσσού στην ελληνική αγορά.
RE+D magazine
12.01.2022

Και επίσημα ανακοινώθηκε η επαναφορά του σήματος "Carrefour" στην εγχώρια αγορά λιανεμπορίου τροφίμων ύστερα από την υπογραφή συμφωνίας της Carrefour International Partneship με την Retail & more SA, θυγατρική του Ομίλου Teleunicom.

Οπως είχε γράψει σχετικά το ered.gr οι εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν ως στόχο την τοποθέτηση και ανάπτυξη των σημάτων Carrefour στην ελληνική επικράτεια με τα πρώτα καταστήματα να ανοίγουν έως το καλοκαίρι του 2022.

Με ένα πολυμορφικό δίκτυο περίπου 13.000 καταστημάτων σε περισσότερες από 30 χώρες, η Carrefour Group αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Λιανικής Τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Group κατέγραψε έσοδα 78,6 δισ. ευρώ το 2020. 

Έχει 320.000 εργαζόμενους, οι οποίοι εδραιώνουν την Carrefour ως παγκόσμιο ηγέτη στην διακίνηση και παροχή υψηλής ποιότητας τροφίμων, προσιτών σε όλους καθημερινά και οπουδήποτε. Συνολικά, περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο εργάζονται για λογαριασμό της Carrefour.

Η Retail & More δραστηριοποιείται στον κλάδο λιανικής πώλησης τροφίμων και είναι θυγατρική της TeleUnicom, που αποτελεί μέλος του Ομίλου AVE. Η TeleUnicom ιδρύθηκε το 1995, δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο και αντιπροσωπεύει εδώ και πολλά χρόνια κορυφαίες μάρκες τεχνολογίας.