Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eBay
Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eBay

Συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eBay

Το eBay αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διαδικτυακές πλατφόρμες αγορών
RE+D magazine
02.02.2022

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η Εθνική Τράπεζα προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με το eBay, εξασφαλίζοντας μια σειρά προνομιών για τους επιχειρηματικούς πελάτες της.

Το eBay αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διαδικτυακές πλατφόρμες αγορών, με 154 εκατ. ενεργούς αγοραστές και 1,5 δισ. καταχωρημένα προϊόντα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στο eBay δραστηριοποιούνται πάνω από 12 χιλιάδες Έλληνες πωλητές, που πωλούν ένα αντικείμενο κάθε 34 δευτερόλεπτα και το 2020 πούλησαν σχεδόν 1 εκατ. προϊόντα.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η Εθνική Τράπεζα παρέχει στις επιχειρήσεις-πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και να εκμεταλλευτούν σύγχρονα εργαλεία και πρακτικές για την προώθηση των προϊόντων τους στην διεθνή αγορά.

Τα προνόμια που προσφέρονται μέσω αυτής της συνεργασίας είναι τα εξής:

• Δωρεάν συνδρομή eBay store για τους 3 πρώτους μήνες.

• Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, μέσω προνομιακών πακέτων και τιμολόγησης, σύμφωνα με το μέγεθος και τις ανάγκες της επιχείρησης.

• Προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε πέντε βήματα, από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως και την επικοινωνία με τους πελάτες.

• Αυτοματοποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις για την προσθήκη νέων προϊόντων και την παρακολούθηση των παραγγελιών.

• Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων.