Την Holland & Barrett φέρνει ο Fourlis στην Ελλάδα
Την Holland & Barrett φέρνει ο Fourlis στην Ελλάδα

Την Holland & Barrett φέρνει ο Fourlis στην Ελλάδα

Σκοπεύει να αναπτύξει ένα δίκτυο 120 φυσικών καταστημάτων
RE+D magazine
13.01.2022

Την είσοδό της στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο προϊόντων Υγείας και Ευεξίας ανακοίνωσε ο όμιλος FOURLIS Α.Ε. Συμμετοχών μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Holland & Barrett.

H Holland & Barrett είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, στον κλάδο Health & Wellness η οποία διαθέτει σειρά βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής, αθλητικών συμπληρωμάτων, εξειδικευμένης διατροφής, φυσικών και οργανικών καλλυντικών.

H Holland & Barrett ιδρύθηκε το 1870 και διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 καταστημάτων σε 18 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 800 και πλέον καταστημάτων στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, καθώς επίσης και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η συνεργασία με τον Όμιλο Fourlis απευθύνεται στις αγορές της Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας μέσω της Omnichannel στρατηγικής της. Στόχος του Ομίλου είναι να παίξει ηγετικό ρόλο στον κλάδο και σκοπεύει να αναπτύξει σε βάθος χρόνου ένα δίκτυο 120 φυσικών καταστημάτων, με τα φυσικά καταστήματα να αναπτύσσονται ταυτόχρονα με το ηλεκτρονικό κατάστημα Holland & Barrett εντός του 2022.