Golden Hall
 

Golden Hall

Το Golden Hall είναι κομβικά τοποθετημένο επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα.

Στα δύο πρώτα επίπεδα αναπτύσσονται κυρίως καταστήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, καλλυντικών, αθλητικών ειδών, κομμωτήριο, βιβλιοπωλεία κ.α., ενώ, οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα με τις αγορές τους να απολαμβάνουν γευστικά διαλείμματα για καφέ και snacks σε ένα από τα 7 καφέ.

Στο τρίτο επίπεδο φιλοξενούνται πέντε εστιατόρια, που προσφέρουν στους επισκέπτες διαφορετικές γαστρονομικές επιλογές ελληνικής και διεθνούς κουζίνας καθώς και παιδότοπο και χώρο πλήρως εξοπλισμένο για τους εφήβους. Τα πλέον γνωστά ελληνικά εμπορικά σήματα αλλά και τα σημαντικότερα διεθνή, εκ των οποίων πολλά εγκαινιάζουν στο Golden Hall την παρουσία τους στην ελληνική αγορά, έχουν καταστήσει το εμπορικό κέντρο το νέο σημείο αναφοράς για ποιοτικές αγορές στην Ελλάδα και προσφέρουν μια νέα δυναμική στην αγοραστική κίνηση. Το Golden Hall επίσης εξελίσσετε σε πολυχώρο πολιτισμού προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες του δωρεάν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Το κέντρο φιλοξένησε εκθέσεις τέχνης βραβευμένων ελλήνων ζωγράφων, καθημερινές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και μια πλειάδα άλλων πολιτισμικών δρωμένων.

Το 2013 μετά από δημόσιο διαγωνισμό Lamda Development απέκτησε το πρώην Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC) για 90 έτη; Αυτή η εξαγορά θα επιτρέψει την ανάπτυξη επιπλέον 14.000m2 GLA για το εμπορικό κέντρο και 250 θέσεων στάθμευσης. Η νέα ανάπτυξη θα ενισχύσει τους υπάρχοντες καταστηματάρχες καθώς και το προϊοντικό δείγμα, με έμφαση στην ψυχαγωγία, και θα έχει ως αποτέλεσμα την μετατροπή του Golden Hall σε κορυφαίο προορισμό της αγοράς.Το κόστος μετασκευής του Golden Hall ανήλθε στα €80 εκατομμύρια περίπου, ενώ η σημερινή εμπορική του αξία αγγίζει τα €101 εκατομμύρια. Το κέντρο έχει σχεδόν 100% πληρότητα στη μίσθωση των καταστημάτων.

Τη διαχείριση του κέντρου έχει αναλάβει η εταιρεία ECE-LAMDA Hellas, εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα διαχείρισης εμπορικών κέντρων.

Το Golden Hall βραβεύτηκε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στο European Shopping Center Awards (ICSC) και πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του.

Total Area:
GLA: περίπου 40.000 τμ
ParkingSlots: 1.400
OpeningDate:
Developer: LAMDA Domi (99,9% θυγατρική LAMDA Development)
Investor: LAMDA DEVELOPMENT
Architect:
Static:
Technical:
Usage:
Availability:
EnergyClass: D
ProjectCategory: Store