Αγορές ακινήτων σε Ολλανδία και Ν. Κορέα από την M&G Real Estate
Αγορές ακινήτων σε Ολλανδία και Ν. Κορέα από την M&G Real Estate

Αγορές ακινήτων σε Ολλανδία και Ν. Κορέα από την M&G Real Estate

Συνεχίζει τις στρατηγικές επενδύσεις του ο όμιλος.
Ειρήνη Θεοφανίδου
26.04.2022

Η M&G Real Estate ανακοίνωσε την απόκτηση ενός κτιρίου γραφείων έναντι €196 εκατ. στη Νότια Κορέα και μιας οικιστικής ανάπτυξης για €60 εκατ. στην Ολλανδία.

Ο επενδυτικός όμιλος δήλωσε ότι αγόρασε την M-Tower στο Bundang για λογαριασμό ενός ασιατικού fund. Οπως είπε «το M-Tower είναι ένα σπάνιο περιουσιακό στοιχείο Κατηγορίας Α στο Bundang/Pangyo που μπορεί να καλύψει τη ζήτηση των ενοικιαστών για σύγχρονα, και πιο πράσινα γραφεία.

Ο TeckLeong Kee, διαχειριστής κεφαλαίων της M&G Real Estate Asia, είπε ότι το ακίνητο είναι η δεύτερη επένδυση του fund στο Bundang/Pangyo και πως αποκτήθηκε σε ελκυστική τιμή.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, ο όμιλς είπε ότι έχει χρηματοδοτήσει μια οικιστική ανάπτυξη 296 κατοικιών στη Χάγη στο Binckhorst για λογαριασμό του M&G European Property Fund.

Ο David Jackson, διευθυντής του M&G European Property Fund, δήλωσε ότι: «Η αγορά κατοικίας στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης παραμένει σε κατάσταση ανισορροπίας και υπό συνεχή πίεση όσον αφορά στην προσφορά. Η Ολλανδία δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή είναι η δεύτερη εξαγορά κατοικιών του fund σε αυτή τη στρατηγικής σημασίας αγορά για την M&G και ακολουθεί πάνω από €640 εκατ. συμφωνιών στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Φινλανδία και τη Γερμανία, οι οποίες μαζί με αυτήν την τελευταία εξαγορά αναμένουμε να προσφέρουν ισχυρή διαφοροποίηση και μακροπρόθεσμη ανάπτυξη στους επενδυτές μας».