Ακίνητο στο Βόλο πούλησε η Unibios
Ακίνητο στο Βόλο πούλησε η Unibios

Ακίνητο στο Βόλο πούλησε η Unibios

Το ακίνητο είναι έκτασης 31 στρ. με βιομηχανικό κτίριο και αποτελεί μέρος της ευρύτερης ιδιοκτησίας της εταιρείας συνολικής έκτασης 64 στρ. με δυο κτίρια.
Ειρήνη Θεοφανίδου
25.10.2023

Δεσμευτικό συμβολαιογραφικό προσύμφωνο για την πώληση τμήματος του ακινήτου που διαθέτει στην Α' ΒΙ.ΠΕ Βόλου υπέγραψε η εισηγμένη εταιρεία στο ΧΑ, Unibios ΑΕ (πρώην Βιοσώλ).

Οπως αναφέρει η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της, το ακίνητο είναι έκτασης 31 στρεμμάτων περίπου με βιομηχανικό κτίριο, αποτελεί μέρος της ευρύτερης ιδιοκτησίας της UNIBIOS συνολικής έκτασης 63,83 στρεμμάτων με δύο κτίρια. 

Το τίμημα της πώλησης θα ανέλθει σε €3.700.000.

Η εταιρεία στη Πρώτη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου έχει εργοστάσιο με δύο κτίσματα 15.762,84 τμ σε οικόπεδο περίπου 63,83 στρεμμάτων. Εκεί ασκείτο παλαιότερα η βιομηχανική δραστηριότητα της θυγατρικής «Βιοσώλ ΑΒΕνυν ΘΕΑΞ ΑΕ». Το ακίνητο αυτό έχει πωληθεί σε εταιρία χρηματοδοτικών μισθώσεων (Τράπεζα Eurobank) και έχει ενοικιασθεί από την Εταιρία (Sale and Lease Back).

Στο πλαίσιο της συναλλαγής, η Εταιρεία θα προχωρήσει στην εξαγορά του υπολοίπου της χρηματοδοτικής μίσθωσης και κατόπιν στην κατάτμηση και μεταβίβαση του μισού περίπου του οικοπέδου με το εν λόγω κτίριο.