Αλλαξαν χέρια κεντρικά γραφεία της Vodafone
Αλλαξαν χέρια κεντρικά γραφεία της Vodafone

Αλλαξαν χέρια κεντρικά γραφεία της Vodafone

Τα επτά ακίνητα έχουν καθαρή εσωτερική επιφάνεια 45.226 τ.μ. και βρίσκονται σε 38 στρέμματα εκτάσεων.
Ειρήνη Θεοφανίδου
25.01.2023

Η εταιρεία ακινήτων IQON Capital με έδρα το Λονδίνο έχει αποκτήσει το Campus Connection Business, έδρα της Vodafone στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Newbury, Berkshire, εξ ονόματος της Σαουδικής εταιρείας Aljazira Capital σε μια συμφωνία που οι οικονομικοί της όροι δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Vodafone πούλησε το ακίνητο ως μέρος μιας συναλλαγής πώλησης και επαναμίσθωσης, για τέσσερα ακίνητα στο κεντρικό γραφείο της στο Ηνωμένο Βασίλειο με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. 

Το campus περιλαμβάνει επτά κτίρια γραφείων που έχουν χρησιμεύσει ως έδρα της Vodafone στο Ηνωμένο Βασίλειο από την κατασκευή της στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τα επτά ακίνητα έχουν καθαρή εσωτερική επιφάνεια 45.226 τ.μ. και βρίσκονται σε 38 στρέμματα εκτάσεων. 

Από το 2022, η Vodafone έχει εφαρμόσει ένα νέο ευέλικτο μοντέλο εργασίας για τους 10.000 υπαλλήλους της στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό τηλεργασίας και εργασίας στο φυσικό χώρο γραφείων. Τα υπόλοιπα τρία ακίνητα θα ανακαινιστούν πλήρως σε εξαιρετικά ποιοτικούς χώρους εργασίας.