Αναβαθμίζεται ο Μανώλης Σιγάλας στον όμιλο της Hill International
Αναβαθμίζεται ο Μανώλης Σιγάλας στον όμιλο της Hill International

Αναβαθμίζεται ο Μανώλης Σιγάλας στον όμιλο της Hill International

Αναλαμβάνει καθήκοντα Ανώτερου Αντιπροέδρου για όλη την Ευρώπη.
RE+D magazine
22.03.2023

Η Hill International, ο αμερικανικός κατασκευαστικός όμιλος, ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Μανώλη Σιγάλα ως ανώτερου αντιπροέδρου για την Ευρώπη.

Στο νέο του ρόλο ως ανώτερος αντιπρόεδρος στην Ευρώπη, ο κ. Σιγάλας θα είναι υπεύθυνος για τα έργα, την απόδοση και την κερδοφορία της Hill σε ολόκληρη την Ηπειρο. Ο κ. Σιγάλας είναι στον όμιλο από το 2005 και έχει ηγηθεί σημαντικών έργων και συμβουλευτικών υπηρεσιών διεθνώς.

Πριν από τη νέα του θέση, ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hill για τη Νότια Ευρώπη, επικεφαλής των επιχειρήσεων της Hill στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο και την Αλβανία. 

Προήχθη σε διευθύνων σύμβουλος της Νότιας Ευρώπης τον Απρίλιο του 2018, και οδήγησε την οργανική ανάπτυξη και εξέλιξη της περιοχής σε μια κερδοφόρα επιχειρησιακή πλατφόρμα που παρέχει μεγάλα έργα υποδομής, κτιρίων και ενέργειας. Ενδεικτικά θα έχει πλέον υπό την ευθύνη του χώρες όπως η Ελεβετία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Πολωνία, η Τουρκία και φυσικά οι χώρες που αναφέρθηκαν παραπάνω. 

Τέλος, σημειώνεται ότι τη θέση του προέδρου της Hill International Middle East για την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, αναλαμβάνει ο Waleed Abdel-Fattah.

Αυξάνει την παρουσία της στην περιοχή

Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο της στρατηγικής συγχώνευσης μεταξύ της Global Infrastructure Solutions (GISI) και της Hill International. Η συγχώνευση αποτέλεσε το πέμπτο deal της GISI το 2022. Με βάση τη συμφωνία η Hill International θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της υπό την επωνυμία της ως μέρος της πλατφόρμας Μηχανικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της GISI. Θα συνεργαστεί με τις θυγατρικές εταιρείες The LiRo Group, GEI Consultants, J. Roger Preston (JRP) και Asia Infrastructure Solutions.