Απευθείας πτήσεις Αθήνα - Μιλάνο από την SKY express
Απευθείας πτήσεις Αθήνα - Μιλάνο από την SKY express

Απευθείας πτήσεις Αθήνα - Μιλάνο από την SKY express

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, αναβαθμίζοντας την εμπειρία πτήσης τους.
RE+D magazine
24.10.2022

Η SKY express ανοίγει τα φτερά της από την Αθήνα για το Μιλάνο από τις 26 Οκτωβρίου συνδέοντας με απευθείας πέντε ημέρες την εβδομάδα τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa.

Η απόφαση έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά την ένταξη της Ρώμης στο δίκτυο διεθνών προορισμών της SKY express ως απάντηση στην ανάγκη του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές. Παράλληλα, το δρομολόγιο δημιουργεί νέες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των δύο δημοφιλών προορισμών για εργασία, σπουδές ή τουρισμό, συμβάλλοντας έτσι στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου της χώρας.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, αναβαθμίζοντας την εμπειρία πτήσης τους, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

Με την ένταξη του Μιλάνο στο δίκτυο εξωτερικού της, η SKY express καθιστά την Ιταλία ως την πρώτη ευρωπαϊκή στην οποία εξυπηρετεί δύο προορισμούς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Στην ίδια κατεύθυνση, η συχνότητα των δρομολογίων από/προς Ρώμη γίνεται πλέον καθημερινή.

Όπως αναφέρει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express: "Με την Ιταλία, πριν από έναν χρόνο, δημιουργήσαμε μία γέφυρα που ενισχύει συνολικά τον τουρισμό και την οικονομία. Απόφαση που δικαιώθηκε από τη δυναμική ανταπόκριση των επιβατών. Μένοντας πιστή στο όραμά της να πετάει κάθε χρόνο ψηλότερα, η SKY express ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην ιταλική αγορά, εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση Αθήνας – Μιλάνου και προσφέροντας πλέον στους ταξιδιώτες μια νέα, αξιόπιστη, “πράσινη” και συμφέρουσα επιλογή".