Δύο ελληνικά στην λίστα με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία για το 2022
Δύο ελληνικά στην λίστα με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία για το 2022

Δύο ελληνικά στην λίστα με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία για το 2022

Σε Σαντορίνη και Μύκονο τα πολυτελή συγκροτήματα.
RE+D magazine
05.01.2023

Την λίστα με τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία για το 2022 έδωσε στη δημοσιότητα η Luxury Travel Intelligence με δυο από αυτά να βρίσκονται στην Ελλάδα.

Nobu στην Σαντορίνη


NOBU-HOTEL-SANTORINI.png

Οπως λέει "με μια πισίνα υπερχείλισης σε δύο επίπεδα στην κορυφή του βράχου με θέα τη βορειοανατολική ακτή της Σαντορίνης, το Nobu είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ελληνικό τοπίο. Εάν δεν σας αρέσει να χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα, ακολουθήστε το μονοπάτι πεζοπορίας Οία-Φηρά ακριβώς στο κατώφλι του ξενοδοχείου. Ο χαρακτηριστικός ιαπωνικός μινιμαλισμός του Nobu ταιριάζει απόλυτα με την εμβληματική ασβεστωμένη αισθητική της Σαντορίνης, με φυσικές καμπύλες και αποχρώσεις που διανθίζονται με τροπικούς φοίνικες και βίλες με πισίνα.

«Cali» στην Μύκονο

Αποτελείται από μία συλλογή 40 πολυτελείς κατοικίες, όπου είναι τοποθετημένες ανάμεσα σε δύο βουνά με θέα το Αιγαίο – και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου. Η πισίνα υπερχείλισης με θαλασσινό νερό θα προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Η δομή του ξενοδοχείου ακολουθεί τη φυσική ροή του εδάφους, με τοπική πέτρα και μάρμαρο σε όλο το χώρο, κάνοντας το ξενοδοχείο μέρος της φυσικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

CALI MYKONOS.jpg