Δύο μεγάλα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Κέρκυρα απέκτησε η G Hotel
Δύο μεγάλα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Κέρκυρα απέκτησε η G Hotel

Δύο μεγάλα ξενοδοχεία σε Κρήτη και Κέρκυρα απέκτησε η G Hotel

Τα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν κανονικά για την σεζόν ενώ μετά θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακαίνισης.
RE+D magazine
29.02.2024

Στην απόκτηση δυο ιστορικών ξενοδοχείων σε Κρήτη και Κέρκυρα προχώρησε η ξενοδοχειακή εταιρεία The G Hotel Collection.

Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταρεία πήρε το Serita Beach Hotel δυναμικότητας 276 δωματίων στον Ανισσαρά Χερσονήσου στην Κρήτη και το Roda Beach Resort & Spa δυναμικότητας 520 δωματίων το οποίο βρίσκεται σε έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων στη βόρεια Κέρκυρα.

Το τίμημα σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στο ποσό των €97 εκατ. 

Τα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν κανονικά την ερχόμενη σεζόν υπό νέα επαγγελματική διαχείριση με τις υφιστάμενες συμβάσεις να παραμένουν σε ισχύ, ενώ μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου θα κλείσουν για ανακαίνιση. 

Ο νέος ξενοδοχειακός όμιλος είναι προϊόν της σύμπραξης της οικογένειας Παπαδάκη, ιδιοκτήτριας, του τουριστικού οργανισμού με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης DTS Incoming Hellas (μέλος του DER Touristik), με τον Sören Hartmann, πρόεδρο της BTW (Federal Association of the German Tourism Industry) και πρώην CEO του Ομίλου Der Touristik και του Ferid Nasr, πρώην ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού Ομίλου Exim Tour και σήμερα ιδιοκτήτη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων σε Ευρώπη, Αίγυπτο και Τυνησία.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Sören Hartmann «πιστεύουμε στην Ελλάδα ως προορισμό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επενδύσουμε σε δύο εξαιρετικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και βελτίωσης».