Επέκταση της Four Seasons στο Ντουμπάι
Επέκταση της Four Seasons στο Ντουμπάι

Επέκταση της Four Seasons στο Ντουμπάι

Στα σκαριά 52 πολυτελείς κατοικίες σε τέσσερις πύργους ενός ευρύτερου έργου μικτής χρήσης σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα με Pritzker, David Chipperfield.
Ειρήνη Θεοφανίδου
07.06.2024

Η Four Seasons, σε συνεργασία με την Bright Start ανακοινώνει την περαιτέρω επέκταση στην καρδιά του Ντουμπάι με την μάρκα "Four Seasons Private Residences Dubai".

Η H&H Development, γνωστή για την ηγετική της θέση στον τομέα των ακινήτων σε όλα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), θα επιβλέπει την ανάπτυξη του δεύτερου αυτόνομου και νεόδμητου πύργου κατοικιών Four Seasons στο Ντουμπάι.

Οι 52 πολυτελείς κατοικίες στο Four Seasons Private Residences Dubai στο DIFC θα αναδείξουν τον φημισμένο ορίζοντα της πόλης με τέσσερις πύργους ως μέρος του οραματικού έργου μικτής χρήσης που σχεδιάστηκε από τον αναγνωρισμένο βραβευμένο με Pritzker αρχιτέκτονα David Chipperfield.

Οι μελλοντικοί κάτοικοι των διαμερισμάτων θα απολαμβάνουν έναν απρόσκοπτο συνδυασμό εργασίας, αναψυχής και πολυτέλειας  λίγα λεπτά από τον πυρήνα του διεθνούς οικονομικού κόμβου του Ντουμπάι, πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το Burj Khalifa και 15- ένα λεπτό οδικώς από την παραλία Jumeirah. Η μακροχρόνια επιτυχία του Four Seasons Private Residences βασίζεται στις εξαιρετικές εμπειρίες του τρόπου ζωής και στις εξατομικευμένες υπηρεσίες που παρέχονται στους κατοίκους κάθε μέρα.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η Four Seasons ενεργεί επίσης και ως διαχειριστής ακινήτων.