Επίσημα εγκαίνια για το ON Residence στη Θεσ/νίκη
Επίσημα εγκαίνια για το ON Residence στη Θεσ/νίκη

Επίσημα εγκαίνια για το ON Residence στη Θεσ/νίκη

Η ανακατασκευή του ιστορικού μερικώς διατηρητέου κτιρίου του «Όλυμπος Νάουσα», που επί δεκαετίες αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία, ξεκίνησε το 2017.
RE+D magazine
16.12.2022

Ανοιξε και επίσημα τις πύλες τους στο κοινό το boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων ON Residence στη Θεσσαλονίκη.

Το ON Residence ξεκίνησε την λειτουργία του στα τέλη Απριλίου του 2022, και μέχρι σήμερα, έχει υποδεχτεί πάνω από 7.000 επισκέπτες κυρίως από την Ελλάδα και χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. 

Το έργο είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης της Grivalia Hospitality, και του Ομίλου TOR Hotel Group, με το ύψος της συνολικής επένδυσης να φτάνει το 20 εκατ. ευρώ.

Το ON Residence αποτελείται από επτά ορόφους και διαθέτει 60 δωμάτια. Η περίοδος των εργασιών διήρκησε πέντε χρόνια και περιελάμβανε την ανακατασκευή του ιστορικού μερικώς διατηρητέου κτιρίου του «Όλυμπος Νάουσα», που επί δεκαετίες αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία. Κατά το διάστημα αυτό, υλοποιήθηκαν εργασίες εκσυγχρονισμού και επέκτασης, καθώς και εργασίες συντήρησης και αναπαραγωγής των ιδιαίτερων διακοσμητικών και αρχιτεκτονικών στοιχείων, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Εφορείας Νεότερων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Κεντρικής Μακεδονίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σε όλα τα στάδια.