Εργο ύψους €540 χιλ. για τη διαμόρφωση του κόμβου Τατοΐου και Δροσίνη
Εργο ύψους €540 χιλ. για τη διαμόρφωση του κόμβου Τατοΐου και Δροσίνη

Εργο ύψους €540 χιλ. για τη διαμόρφωση του κόμβου Τατοΐου και Δροσίνη

Το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της περιφέρειας μέχρι €458.800 και ίδιους πόρους του Δήμου Μεταμόρφωσης για το υπόλοιπο ποσό των €81.200.
RE+D magazine
15.04.2022

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στρ. Σαραούδας προχώρησαν στην υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου το οποίο θα συμβάλει στη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και στην ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για το έργο «Διαμόρφωσης του κόμβου των οδών Τατοΐου και Δροσίνη κοντά στη συμβολή με την Αττική Οδό» το οποίο είναι συνολικού προϋπολογισμού 540.000€.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής (ΚΑΕ 9781.02.020) μέχρι το ποσό των 458.800,00 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου Μεταμόρφωσης προϋπολογισμού για το υπόλοιπο ποσό των 81.200,00 ευρώ.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρούσα ήταν η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Καθημερινότητας του Πολίτη Σ. Σαριδάκης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος συζήτησαν για μια σειρά από έργα που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής στην περιοχή καθώς και για τα έργα της νέας προγραμματικής περιόδου.

Ο κ. Σαραούδας ευχαρίστησε το κ. Πατούλη και τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής για την συμβολή τους στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στη Μεταμόρφωση και επισήμανε ότι μέσα από τη στενή και υποδειγματική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου επιτυγχάνονται σημαντικά αποτελέσματα που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη και ενισχύουν την ασφάλεια του.