Γνωστό εμπορικό πάρκο στο Χιούστον απέκτησε η Whitestone REIT
Γνωστό εμπορικό πάρκο στο Χιούστον απέκτησε η Whitestone REIT

Γνωστό εμπορικό πάρκο στο Χιούστον απέκτησε η Whitestone REIT

RE+D magazine
01.03.2024

Η Whitestone REIT απέκτησε το γνωστό εμπορικό πάρκο Garden Oaks, συνολικής επιφάνειας 106.858 τετραγωνικών ποδιών, στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών από θυγατρική της Silver Star Properties REIT.

Το κέντρο περιλαμβάνει αλυσίδες "άγκυρες" όπως η Aldi και η Subway, καθώς επίσης και γνωστά καταστήματα όπως το Planet Fitness, το Dollar Tree και το Leslie's Poolsmart. Είναι κατά 96% μισθωμένο. 

Το εμπορικό πάρκο βρίσκεται στην καρδιά του Garden Oaks στο Shepherd Drive και εκτείνεται από την W. 38th Street έως τη Garden Oaks Blvd. Η Christine Mastandrea της Whitestone REIT δήλωσε: "Οι αξίες των ακινήτων στο Garden Oaks έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 50% από το 2019 και η περιοχή πρόκειται να συνεχίσει με πολύ ισχυρή ανάπτυξη".

Η JLL αντιπροσώπευε τον πωλητή, θυγατρική της Silver Star Properties REIT, Inc. «Ηταν μια σημαντική συναλλαγή για την Silver Star καθώς στρέφεται από την ιδιοκτησία παλαιών περιουσιακών στοιχείων στους παραδοσιακούς τομείς εμπορικών ακινήτων στην αυτο-αποθήκευση και βοηθά τη θυγατρική της Hartman SPE, LLC νε ξεφύγει από την πτώχευση», δήλωσε ο David Wheeler της Silver Star.