Γραφεία στο Μιλάνο απέκτησε η γαλλική Inovalis
Γραφεία στο Μιλάνο απέκτησε η γαλλική Inovalis

Γραφεία στο Μιλάνο απέκτησε η γαλλική Inovalis

Το κτίριο έχει εμπορικό χώρο περίπου 18.000 τμ και 125 θέσεις στάθμευσης.
RE+D magazine
09.11.2023

Η Ardian και η Prelios SGR πούλησαν ένα κτίριο γραφείων που βρίσκεται στο Επιχειρηματικό Πάρκο Milanofiori στην περιοχή Assago του Μιλάνου στον Γαλλικό όμιλο διαχείρισης ακινήτων Inovalis.

Η συναλλαγή διενεργήθηκε μέσω του "SICAF" που ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ardian και διαχειρίζεται η Prelios SGR. 

Το κτίριο έχει εμπορικό χώρο περίπου 18.000 τμ και 125 θέσεις στάθμευσης. Αποτελείται από 6 ορόφους, 1 ισόγειο με δύο μονάδες τροφίμων & ποτών που εξυπηρετούν τους ενοίκους και ένα υπόγειο με χώρο στάθμευσης και αρχειοθέτησης.

Το κτίριο βρίσκεται στο Επιχειρηματικό Πάρκο Milanofiori του Μιλάνου, ένα συγκρότημα ακινήτων μεικτής χρήσης που περιλαμβάνει γραφεία, κατοικίες, καταστήματα, πολυ-κινηματογράφο, ξενοδοχείο, γυμναστήριο και campus στα νοτιοδυτικά του Μιλάνου.

Η περιοχή συνδέεται στρατηγικά με την υπόλοιπη πόλη μέσω της γραμμής Μ2 του μετρό, η οποία παρέχει πρόσβαση στους τρεις βασικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς της πόλης (Garibaldi, Centrale και Cadorna) και απέχει 20 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο Linate.

Οι Ardian και Prelios SGR ολοκλήρωσαν το σχέδιο μεγάλης ανακαίνισης του ακινήτου μεταξύ 2018 και 2021. Αυτό περιελάμβανε ολική ανακαίνιση των χώρων που δεν έχουν ακόμη μισθωθεί και την πλήρη ανάπλαση του ισογείου. Σημειώνεται, τέλος, ότι το ακίνητο έχει λάβει πιστοποίηση BREEAM.