Η ΑΒΑΞ αναλαμβάνει την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου στο ΣΕΦ
Η ΑΒΑΞ αναλαμβάνει την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου στο ΣΕΦ

Η ΑΒΑΞ αναλαμβάνει την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου στο ΣΕΦ

Τα έργα περιλαμβάνουν την κατασκευή αγωγού απορροής όμβριων υδάτων και την μετακίνηση και επανεγκατάσταση των υφιστάμενων ιστών οδοφωτισμού.
RE+D magazine
21.04.2023

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και της ευρύτερης ESG στρατηγικής του, ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανέλαβε την χρηματοδότηση και κατασκευή έργων αναβάθμισης στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Πιο αναλυτικά, τα έργα περιλαμβάνουν την κατασκευή αγωγού απορροής όμβριων υδάτων και την μετακίνηση και επανεγκατάσταση των υφιστάμενων ιστών οδοφωτισμού από την πλευρά της Μαρίνας Αθηνών προς την πλευρά του ΣΕΦ, καθώς και την αναδιάταξη των καλωδιώσεων τροφοδοσίας αυτών.

Με την τοποθέτηση του αγωγού θα δοθεί οριστική λύση στο φαινόμενο της συγκέντρωσης όμβριων υδάτων μετά από περιόδους έντονης βροχόπτωσης, πρόβλημα το οποίο δυσχεραίνει την πρόσβαση στον χώρο και δημιουργεί εστίες μόλυνσης.

Αντίστοιχα, η μετακίνηση των ιστών οδοφωτισμού εντός της έκτασης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα διευκολύνει τη συντήρησή τους και θα αναβαθμίσει αισθητικά τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.