Η Αγγέλα Μιχαλοπούλου επικεφαλής Ανάπτυξης Ακινήτων της DKG Development
Η Αγγέλα Μιχαλοπούλου επικεφαλής Ανάπτυξης Ακινήτων της DKG Development

Η Αγγέλα Μιχαλοπούλου επικεφαλής Ανάπτυξης Ακινήτων της DKG Development

RE+D magazine
16.02.2024

Επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης ακινήτων της DKG Development αναλαμβάνει η Αγγέλα Μιχαλοπούλου.

Η Αγγέλα Μιχαλοπούλου ασχολείται με την προσέλκυση και υλοποίηση επενδύσεων στην Ελλάδα από το 1998, με έμφαση στον τομέα των ακινήτων τα τελευταία 15 χρόνια. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση χαρτοφυλακίου ακινήτων, τις επενδύσεις, την ανάπτυξη και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ακινήτων. Έχει διαχειριστεί σημαντικά projects μεγάλων ακινήτων και έχει συμβουλεύσει επενδυτές σε θέματα ακινήτων.

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, Managing Partner της DKG Development, καλωσόρισε τη νέα Διευθύντρια Ανάπτυξης, δηλώνοντας: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την Αγγέλα Μιχαλοπούλου στην DKG Development. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνογνωσία και η εμπειρία της στον τομέα των επενδύσεων και ειδικότερα στον τομέα των ακινήτων, καθώς και ο δυναμισμός και η εξωστρέφειά της, θα συμβάλουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας και στην υλοποίηση του επιχειρηματικού μας οράματος."

Υπό την ηγεσία της Αγγέλα Μιχαλοπούλου, η DKG Development πρόκειται να εντείνει τις εργασίες της προς νέες δυνατότητες, πρωτοπόρων αναπτύξεων που συμβάλλουν θετικά στην ελληνική οικονομία και χαρακτηρίζονται από υψηλό κοινωνικό αντίκτυπο.