Η Hines μίσθωσε το Oxbourne House
Η Hines μίσθωσε το Oxbourne House

Η Hines μίσθωσε το Oxbourne House

RE+D magazine
07.02.2023

Η Hines εξασφάλισε την Maniere De Voir ως μισθωτή στην εμβληματική ανάπτυξη μικτής χρήσης πάνω από το σταθμό Bond Street στο Λονδίνο, σηματοδοτώντας το πρώτο φυσικό κατάστημα του λιανέμπορου μόδας παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η Maniere De Voir υπέγραψε 10ετή μίσθωση για ολόκληρο το ακίνητο των 530 τμ που αποτελεί τον καλύτερο εμπορικό χώρο στην κατηγορία του στην Oxford Street. 

Το Oxbourne House, ανέπτυξε εκ νέου η Hines μετά την εξαγορά του κτιρίου από την Transport for London (TfL) το 2018, για λογαριασμό του Hines European Value Fund (HEVF 1). Το ανεξάρτητο κτίριο περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή πρόσοψη διπλού ύψους 25 μέτρων. 

Η Emme Batten, Director – Asset Management στη Hines UK σχολίασε: «Η Oxford Street συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς και δημοφιλείς δρόμους στο Λονδίνο και το Oxbourne House βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο. Η συμφωνία μίσθωσης είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της συνολικής μας προσπάθειας να προσελκύσουμε τους καλύτερους στην κατηγορία τους στα περιουσιακά μας στοιχεία λιανικής για να συμβάλουμε στη βελτίωση της εμπειρίας αγορών του κεντρικού Λονδίνου, δείχνοντας παράλληλα πόσο επιτυχημένες εταιρείες λιανικής εξελίσσονται για να συνδυάζουν φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα».