Η SWOT Hospitality αναλαμβάνει το ξενοδοχείο της INTRACOM στα Κουφονήσια
Η SWOT Hospitality αναλαμβάνει το ξενοδοχείο της INTRACOM στα Κουφονήσια

Η SWOT Hospitality αναλαμβάνει το ξενοδοχείο της INTRACOM στα Κουφονήσια

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 55 δωμάτια και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του ανανεωμένο το επόμενο διάστημα.
RE+D magazine
05.06.2024

Την συνεργασία της με την Intracom Holdings ανακοίνωσε η SWOT Hospitality για την μίσθωση ενός ξενοδοχείου 55 δωματίων, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2024, ανανεωμένο ως Οlvos Koufonisia.

Το ανακαινισμένο Olvos Koufonisia, βρίσκεται στο Άνω Κουφονήσι, μόλις 90 μέτρα από την παραλία, και διαθέτει 55 δωμάτια και σουίτες, εξωτερική πισίνα, καταπράσινους κήπους και ένα εστιατόριο,το μενού του οποίου φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο που αγόρασε η «IΝΤRACOM HOLDINGS» μέσω της εξαγοράς 1.937.128 Κοινών Ονομαστικών μετοχών, της ιδιοκτήτριας εταιρείας "Αφοι Σίμου", καταβάλοντας συνολικό τίμημα ύψους €4.261.681,60. 

To εν λόγω ξενοδοχείο συμπεριλαμβανόταν στο χαρτοφυλάκιο Tethys το οποίο πέρασε στην κοινοπραξία SMERemediumCap / Latonia Enterprises Company Limited – Athanasios Laskaridis family office / WHG Europe Limited – Brown Hotels μαζί με άλλες 72 μονάδες τον Μάρτιο του 2023 και στην συνέχεια στην θυγατρική του Ομίλου INTRACOM PROPERTIES.

Το Olvos Koufonisia είναι μέλος του Olvos Collection, το οποίο δημιούργησε η SWOT Hospitality το 2020 και περιλαμβάνει πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε αγαπημένους προορισμούς, όπως η Σαντορίνη, η Μύκονος και το Πόρτο Χέλι.