Ιστορικό κτίριο γραφείων απέκτησε η La Francaise REM
Ιστορικό κτίριο γραφείων απέκτησε η La Francaise REM

Ιστορικό κτίριο γραφείων απέκτησε η La Francaise REM

RE+D magazine
23.10.2023

Η La Française Real Estate Managers (REM) αγόρασε ένα κτίριο γραφείων που βρίσκεται στην Belgravia στην οδό Ebury Bridge Road 10 στο Λονδίνο από την Grosvenor's UK Property.

Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Victoria και την πλατεία Sloane, το κτήριο βρίσκεται σε μια γειτονιά μικτής χρήσης, που χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό αρχοντικών, πολυκατοικιών, πολυτελών καταστημάτων και γραφείων.

Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους αρχιτέκτονες του Λονδίνου Rolfe Judd, το κτίριο κατασκευάστηκε αρχικά το 1992 και παρέχει 6.600 τμ ευέλικτων γραφειακών χώρων και βοηθητικών χώρων.

Το κτίριο εκμισθώνεται πλήρως με 15ετή μίσθωση που λήγει το 2038 σε έναν ιταλικό πολυεθνικό πάροχο ενέργειας ως η έδρα του στο Λονδίνο για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Στα πλεονεκτήματα του κτιρίου τα εσωτερικά ύψη στους χώρους που φτάνουν τα 3,6 μέτρα καθώς και οι πλάκες δαπέδου χωρίς κολώνες. Οι χώροι των γραφείων επωφελούνται από καλό φυσικό φως από όλες τις πλευρές με θέα σε όλο το Λονδίνο στους επάνω ορόφους, και από ένα μεγάλο κεντρικό αίθριο στο ισόγειο. Ο ενοικιαστής έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει την ανακαίνιση του κτιρίου, που θα το αναβαθμίσει ενεργειακά (Βαθμολογία C, σύμφωνα με την υποχρεωτική προθεσμία του 2025) και θα βελτιώσει την ποιότητα του χώρου εργασίας.