Κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες και προϊόντα από την Huawei
Κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες και προϊόντα από την Huawei

Κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες και προϊόντα από την Huawei

Η εταιρεία επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της σε έξυπνες συσκευές, όπως το HUAWEI WATCH FIT 3 και το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition.
RE+D magazine
08.05.2024

Στις 7 Μαΐου, στο Innovative Product Launch Event της Huawei στο Ντουμπάι, ανακοινώθηκαν νέα wearables, ακουστικά και έξυπνες επαγγελματικές συσκευές.

Μεταξύ άλλων προϊόντων ήταν τα ολοκαίνουργια HUAWEI WATCH FIT 3 και HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, το νέο  και αναβαθμισμένο HUAWEI MateBook X Pro, αλλά  και το πρώτο tablet της Huawei με την τελευταία γενιά PaperMatte Display, το HUAWEI MatePad 11,5"S. 

Με τα νέα λανσαρίσματα, η Huawei επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας παραμένοντας προσηλωμένη στη συνεχή καινοτομία, συνδέοντας όλους μας  με τον ψηφιακό κόσμο. Η Huawei επικεντρώνεται ακατάπαυστα στις τεχνολογικές εξελίξεις για τη δημιουργία προϊόντων υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών και συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις που αφορούν την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία.

Η παρουσίαση των νέων προϊόντων είχε στρατηγική σημασία για την εταιρεία. Για πρώτη φορά, μέσα στα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση διεθνούς κλίμακας, με τόσα πολλά προϊόντα να κυκλοφορούν ταυτόχρονα σε πολλές αγορές, προσφέροντας στους καταναλωτές όχι μόνο καινοτόμο hardware, αλλά και παρουσιάζοντας λύσεις λογισμικού που έχουν αναπτυχθεί την ίδια την Huawei, όπως η εφαρμογή GoPaint.