Ξενοδοχειακή μονάδα με στούντιο podcasting
Ξενοδοχειακή μονάδα με στούντιο podcasting

Ξενοδοχειακή μονάδα με στούντιο podcasting

Το "πράσινο φως" για αναπτύξεις ξενοδοχείων από την Επιτροπή Σχεδιασμού και Μεταφορών του City.
RE+D magazine
25.07.2022

Η Επιτροπή Σχεδιασμού και Μεταφορών της Πόλης του Λονδίνου ενέκρινε τα σχέδια για την ανάπτυξη ενός νέου ξενοδοχείου στο Boundary House.

Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από δύο κτίρια, το ξενοδοχείο που θα βρίσκεται στην Jewry Street θα έχει 15 ορόφους και το δεύτερο κτίριο που θα βλέπει στη λεωφόρο Carlisle θα έχει 8 ορόφους. 

Το Ploberger Hotel Group (RP Assets Limited) θα συμβάλει στην προσφορά αναψυχής και τουρισμού της πόλης – με 311 δωμάτια, μαζί με ένα καφέ/μπαρ στο ισόγειο και ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο που θα είναι ανοιχτά για το κοινό.

Η αρμόδια επιτροπή της πόλης έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα το τολμηρό όραμά της για το μέλλον του Square Mile – Destination City – που θα διασφαλίσει ότι θα παραμείνει μια κορυφαία τοποθεσία παγκοσμίως για επισκέπτες, εργαζόμενους και κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου και του εξωτερικού. 

Η ανάπτυξη θα στεγάσει επίσης έναν χώρο συνεργασίας – με δωρεάν και μειωμένη χρήση στούντιο podcasting, αίθουσες συσκέψεων και χώρων εκδηλώσεων που προσφέρονται για κοινοτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς – καθώς και προτάσεις για έναν πολιτιστικό κόμβο. Το ξενοδοχείο θα έχει πρόσβαση για όλους (χωρίς σκαλοπάτια με προσβάσιμο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων) ενώ στοχεύει στην βράβευση BREEAM με βαθμολογία "Εξαιρετικό".