Ξενοδοχείο στις ακτές του Μαυροβουνίου αναπτύσσει η Melia Hotels
Ξενοδοχείο στις ακτές του Μαυροβουνίου αναπτύσσει η Melia Hotels

Ξενοδοχείο στις ακτές του Μαυροβουνίου αναπτύσσει η Melia Hotels

Το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει το 2025.
RE+D magazine
29.03.2023

Η Meliá Hotels International ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Melia Becici Budva Resort στις ακτές του Μαυροβουνίου, που βρίσκεται σε μια από τις περιοχές με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον τουρισμό στη χώρα.

Το νέο ξενοδοχείο που αναμένεται να ανοίξει το 2025 στοχεύει να γίνει σημείο αναφοράς για την τοπική ξενοδοχειακή βιομηχανία, συνδυάζοντας την ποιότητα και την εμπειρία του ισπανικού ομίλου με το τεράστιο τουριστικό δυναμικό. 

Η περιοχή διαθέτει μια από τις πιο όμορφες παραλίες στο Μαυροβούνιο και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσει κάποιος τη θάλασσα, τα βουνά και τις παραδόσεις της χώρας. Το Melia Becici Budva θα έχει δυναμικότητα 294 σουιτών, εκ των οποίων οι 140 θα είναι διαμερίσματα μεγέθους έως 118 τ.μ. 

Το κατάλυμα θα προσφέρει ανέσεις, όπως εξωτερική και εσωτερική πισίνα, καθώς και κέντρο ευεξίας με γυμναστήριο και σπα. Θα διαθέτει δύο à la carte εστιατόρια, ένα εστιατόριο με μπουφέ και ένα μπαρ. Θα υπάρχει επίσης ένας χώρος στον τελευταίο όροφο που θα σερβίρει φαγητά και ποτά με θέα τη θάλασσα καθώς και πάρκινγκ 100 θέσεων.