Στην Trastor ένα από τα κτίρια του Λουκά Έλληνα έναντι €27.050.000
Στην Trastor ένα από τα κτίρια του Λουκά Έλληνα έναντι €27.050.000

Στην Trastor ένα από τα κτίρια του Λουκά Έλληνα έναντι €27.050.000

Η εταιρεία στην περιοχή διαθέτει χαρτοφυλάκιο συνολικής επιφάνειας 65.000 τ.μ.
Ειρήνη Θεοφανίδου
09.06.2022

Την αγορά μέσω διαδικασίας ελεύθερης πώλησης κτιρίου γραφείων στο Μαρούσι Αττικής επί της συμβολής των οδών Σωρού 18-20 και Αμαρουσίου-Χαλανδρίου που στεγάζονται τα γραφεία της της Fourlis και της Bayer Hellas ανακοίνωσε ηTrastor ΑΕΕΑΠ.

Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου συνολικού εμβαδού 16.795 τ.μ. ανήλθε σε €27.050.000. 

Πρόκειται για το ένα από τα τρία μεγάλα ακίνητα που ανήκαν σε εταιρείες συμφερόντων του επιχειρηματία Λουκά Έλληνα για τα οποία είχε ξεκινήσει διαδικασία πώλησης μέσω της πλατφόρμας Altamira η Do Value για λογαριασμό της Eurobank.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την ολοκλήρωση μίας ακόμη επένδυσης στο επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου, αποκτώντας ένα εμβληματικό κτήριο γραφείων άψογης αρχιτεκτονικής και αισθητικής που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον επιχειρηματικό άξονα των βορείων προαστίων.

Με την προσθήκη αυτή η Εταιρεία συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θεσμικούς ιδιοκτήτες γραφείων με προνομιακά χαρακτηριστικά, έχοντας στην εν λόγω περιοχή ένα χαρτοφυλάκιο συνολικής επιφάνειας 65.000 τ.μ. 

Καθώς η αγορά των γραφείων εισέρχεσαι στο νέο οικονομικό της κύκλο με κύριο άξονα τον ρυθμό αύξησης των ενοικίων, η Εταιρεία με τη νέα ισχυρή μετοχική της σύνθεση, θα συνεχίσει απρόσκοπτα την επιτυχημένη επενδυτική της στρατηγική προστιθέμενης αξίας για τους μετόχους της».