Λόγω πολέμου αλλάζουν δρομολόγια τα κρουαζιερόπλοια
Λόγω πολέμου αλλάζουν δρομολόγια τα κρουαζιερόπλοια

Λόγω πολέμου αλλάζουν δρομολόγια τα κρουαζιερόπλοια

Αναστέλλει προσωρινά τις προσεγγίσεις στο Ισραήλ η Celestyal
RE+D magazine
12.10.2023

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στο Ισραήλ, η Celestyal, αναστέλλει προσωρινά τις προσεγγίσεις της στο Ισραήλ με τη βραβευμένη κρουαζιέρα «Τρεις Ήπειροι», μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2023, ενώ θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις για όλες τις κρουαζιέρες της που αναχωρούν μετά από αυτή την ημερομηνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε: «Αρχικά, ως εταιρεία, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάζονται από τα γεγονότα στο Ισραήλ. Ευχόμαστε για την ασφάλεια όλων και την ταχεία επιστροφή της ειρήνης στη χώρα. Είμαστε συντονισμένοι με τις αρχές και η ασφάλεια, η προστασία και η άνεση των επιβατών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας. Κατόπιν συστάσεων των ομάδων μας εσωτερικά και των αρμόδιων αρχών, αποφασίσαμε να εξαιρέσουμε προσωρινά το Ισραήλ από το πρόγραμμα της κρουαζιέρας «Τρεις Ήπειροι», μέχρι το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. 

Οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν με όλους τους επιβάτες των οποίων η προγραμματισμένη τους κρουαζιέρα επηρεάζεται προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν, καθώς και για όσα έχουν προβλεφθεί επιπροσθέτως για να διασφαλιστεί απρόσκοπτα η αναψυχή και η απόλαυση του ταξιδιού τους». 

Η Celestyal έχει δεσμευτεί να ενημερώσει όλους τους επισκέπτες και τους συνεργάτες της σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης και θα επικοινωνήσει απευθείας με όλους τους επηρεαζόμενους πελάτες και αντιπροσώπους τις επόμενες ημέρες.

Η αλλαγή στο δρομολόγιο ισχύει για τις παρακάτω κρουαζιέρες:

Η κρουαζιέρα των Τριών Ηπείρων επτά διανυκτερεύσεων με αναχωρήσεις στις 21 και 28 Οκτωβρίου και στις 4, 11, 18 και 25 Νοεμβρίου 2023.