Μεγάλη αγορά ακινήτου στην Καλιφόρνια από την ηθοποιό Κάμερον Ντιαζ
Μεγάλη αγορά ακινήτου στην Καλιφόρνια από την ηθοποιό Κάμερον Ντιαζ

Μεγάλη αγορά ακινήτου στην Καλιφόρνια από την ηθοποιό Κάμερον Ντιαζ

Η συμφωνία έκλεισε την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό της στα $12,67 εκατ.
Ειρήνη Θεοφανίδου
30.05.2022

Ο ηθοποιός Cameron Diaz και ο μουσικός Benji Madden είναι οι νέοι ιδιοκτήτες μιας έπαυλης έξι υπνοδωματίων, σχεδόν 11.000 τετραγωνικών ποδιών στο Montecito της Καλιφόρνια.

Η συμφωνία έκλεισε την περασμένη εβδομάδα για 12,67 εκατομμύρια δολάρια και ο αγοραστής ήταν μια εταιρεία συνδεδεμένη με το ζευγάρι, σύμφωνα με αρχεία με το PropertyShark.

Σε μια έκταση 1,77 στρεμμάτων στην κλειστή κοινότητα του Ennisbrook, το κτήμα προσφέρει θέα στον ωκεανό και το βουνό και διαθέτει πολλές υπαίθριες ανέσεις, όπως πισίνα και σπα, καμπάνα πισίνας, υπαίθριο μπάρμπεκιου και κήπους διαμορφωμένους με φράκτες για πρόσθετη... μυστικότητα.

cameron diaz02.jpg

Το ακίνητο έχει φτιαχτεί και για πολυτελή διαβίωση στο εσωτερικό του. Υπάρχουν πολλές σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας στο τελευταίο επίπεδο με διπλά μπάνια, δωμάτιο-ντουλάπες, μπαρ και ιδιωτικό μπαλκόνι.

Εκτός από μια μεγάλη κουζίνα με νησίδα και μια ξεχωριστή "κουζίνα μπάτλερ" με δωμάτιο-ντουλάπα, το σπίτι διαθέτει κινηματογραφική αίθουσα, τραπεζαρία και ποικιλία από "ευέλικτα δωμάτια".