Νέα γραφεία στην Κρήτη ανοίγει η Globalsat
Νέα γραφεία στην Κρήτη ανοίγει η Globalsat

Νέα γραφεία στην Κρήτη ανοίγει η Globalsat

Αποτελεσματικότερη γεωγραφική κάλυψη στα νησιά του Αιγαίου.
RE+D magazine
24.01.2023

Tη δημιουργία νέων γραφείων στο Ηράκλειο της Κρήτης, ανακοίνωσε η Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς και ηγετικός όμιλος στην αντιπροσωπεία και διάθεση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή του συνόλου των προϊόντων, των υπηρεσιών και των τεχνολογικών λύσεων στην αγορά της Κρήτης, καθώς και στις αγορές των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων και του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το νέο γραφείο, εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο του Ομίλου για άμεση και αποτελεσματικότερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών του δικτύου συνεργατών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και στα νησιά του Αιγαίου και επιδιώκουν να μετασχηματιστούν ψηφιακά και ενεργειακά.

Η Globalsat, μέσω της εξειδικευμένης και έμπειρης ομάδας του γραφείου στην Κρήτη, θα παρέχει υποστήριξη στους συνεργάτες και πελάτες της με το πλήρες portfolio των προϊόντων τεχνολογικού επαγγελματικού εξοπλισμού, των επαγγελματικών λύσεων ψηφιακής σήμανσης Samsung, των οικιακών συσκευών TCL και μικροσυσκευών SENCOR, καθώς και των λύσεων πράσινης ενέργειας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων, η εταιρεία θα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνει λύσεις ηλεκτροκίνησης, λύσεις smart metering IoT, καθώς και λύσεις εγκατάστασης και χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης σε επιχειρήσεις.

Το γραφείο της Globalsat στην Κρήτη ανέλαβε ο Μένανδρος Παντελλίδης, στέλεχος της Vodafone Ελλάδος για περισσότερα από 25 έτη, στη θέση του Περιφερειακού Δ/ντή της Κρήτης, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του την Περιφερειακή Διεύθυνση της Globalsat για την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, αξιοποιώντας τη μακρά εμπειρία του στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.