Νέα Πάρκα Τσέπης σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Νέα Πάρκα Τσέπης σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Νέα Πάρκα Τσέπης σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Με τις πρόσφατες προσθήκες, η P&G, μέσα σε 1,5 μόλις έτος, ολοκληρώνει 10 πάρκα τσέπης
RE+D magazine
22.06.2022

Τρία νέα "πάρκα τσέπης" παραδόθηκαν σε Αττική και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του προγράμματος της P&G «Δημιουργούμε πάρκα τσέπης, κάνουμε τις πόλεις μας πιο βιώσιμες».

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το πάρκο τσέπης στο Χαϊδάρι, έκτασης 170 τ.μ., βρίσκεται στην οδό Ιωαννίνων. Στο πάρκο τοποθετήθηκαν 6 καθιστικοί πάγκοι, περισσότερα από 15 δέντρα και πάνω από 130 φυτά, μεταξύ των οποίων, δάφνες, πλατάνια, αμυγδαλιές και διάφορα οπωροφόρα.

Το πάρκο τσέπης του Νέου Κόσμου, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρτέμωνος και Αετίωνος. Μια έκταση 200 τ.μ., όπου έχουν τοποθετηθεί 4 καθιστικοί πάγκοι, καλύφθηκε με πάνω από 460 φυτά, με κυρίαρχα την αγγελική, το φόρμιο, τον κρυφό έρωτα και το πυξάρι.

Το πάρκο τσέπης στη Θεσσαλονίκη, έκτασης 690 τ.μ., βρίσκεται στην οδό Βόγα. Στο πάρκο τοποθετήθηκαν περισσότερα από 670 φυτά, μεταξύ των οποίων, τριανταφυλλιές, αγγελικές, σάλβια ενώ παράλληλα έχουν αποκατασταθεί 2 ξύλινοι πάγκοι που προϋπήρχαν στον χώρο.

Με τις πρόσφατες προσθήκες, η P&G, μέσα σε 1,5 μόλις έτος, ολοκληρώνει 10 πάρκα τσέπης σε Αττική και Θεσσαλονίκη, συνολικής έκτασης 4.700 τ.μ., με περισσότερα από 6.700 δέντρα και φυτά.