Νέο deal στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά
Νέο deal στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά

Νέο deal στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά

Απέκτησε 2 ξενοδοχεία στην Κρήτη και 1 στη Ρόδο ο όμιλος Nordic Leisure Travel Group που περιλαμβάνει κορυφαίους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Σκανδιναβίας.
RE+D magazine
20.12.2022

Δυο ξενοδοχεία στην Κρήτη και ένα στη Ρόδο πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό του ο όμιλος Nordic Leisure Travel Group.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος απέκτησε τα ξενοδοχεία Sunwing Resort Kallithea Beach στη Ρόδο και Sunwing Resort Makrigialos Beach και Ocean Beach Club στην Κρήτη τα οποία ήταν ήδη υπό την διαχείριση του, από την Westfort Capital, εταιρεία ξενοδοχειακών ακινήτων με έδρα το Λονδίνο.

Η συμφωνία αφορά σε 1.900 κλίνες 

Τα ξενοδοχεία που αγοράζονται έχουν περίπου 800 δωμάτια με κάτι παραπάνω από 1.900 κλίνες συνολικά. «Τα τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο δημοφιλή μας, είναι επίσης πολύ σημαντικά για το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μας μοντέλο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ καλό που τα ξενοδοχεία είναι και πάλι στην κατοχή μας. Με αυτήν την αγορά, όχι μόνο διασφαλίζουμε τα ξενοδοχεία για το μέλλον, αλλά έχουμε επίσης την ευκαιρία να επενδύσουμε και να τα αναπτύξουμε περαιτέρω - κάτι που θα ωφελήσει τους πελάτες μας», λέει ο Magnus Wikner, Διευθύνων Σύμβουλος του Nordic Leisure Travel Group.