Νέο κατάστημα στην Πάτρα ανοίγει η Optima bank
Νέο κατάστημα στην Πάτρα ανοίγει η Optima bank

Νέο κατάστημα στην Πάτρα ανοίγει η Optima bank

RE+D magazine
27.11.2023

Στην Πάτρα, επί της οδού Αγίου Ανδρέου 42, εγκαινίασε πρόσφατα η Optima bank, το 2ο κατάστημά της στην Πελοπόννησο φθάνοντας συνολικά τα 28 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τον αγιασμό του νέου καταστήματος πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, παρουσία πλήθους εκπροσώπων θεσμικών και επιχειρηματικών φορέων. Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στο κατάστημα ο πρόεδρος της Optima bank, κ. Γεώργιος Τανισκίδης, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, η διευθύντρια του καταστήματος κα. Μαρίζα Κουλουμπή, καθώς και στελέχη της διοίκησης της τράπεζας.

Η Optima bank, είναι η πλέον αναπτυσσόμενη τράπεζα στην Ελλάδα, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου 2023, όπου τα κέρδη της ανήλθαν σε 73,6 εκατ. ευρώ. Πλέον, περισσότερο ενισχυμένη κεφαλαιακά, μετά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπου η ζήτηση για τις προς διάθεση νέες μετοχές υπερκαλύφθηκε 5,1 φορές, συνεχίζει τη στρατηγική ανάπτυξή της, μέρος της οποίας είναι και το νέο κατάστημα στην πόλη της Πάτρας.

Το ιστορικό λιμάνι της, αντιπροσωπευτικό δείγμα ελληνικού εμποροναυτικού κέντρου, η πλούσια ακαδημαϊκή της παρουσία, όπως και η διαχρονικά σημαντική συνεισφορά της πόλης στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, είναι μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν στην απόφαση για τη φυσική παρουσία της Optima bank στην πόλη της Πάτρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Optima bank κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης σημείωσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων: ‘’Το νέο κατάστημα της Optima bank στην Πάτρα και οι έμπειροι συνεργάτες μας που το στελεχώνουν, φιλοδοξούμε να αποτελέσουν σύμμαχο και αρωγό στην οικονομική εξέλιξη της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η Πάτρα, ως μητροπολιτικό κέντρο της Δυτικής Ελλάδας, διαθέτει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται με όρους βιωσιμότητας για την τοπική οικονομία και κοινωνία. Ως Optima bank, θα είμαστε ουσιαστικά δίπλα σε κάθε υγιή επενδυτική στρατηγική, σε κάθε φιλόδοξη επιχείρηση και σε κάθε ιδιώτη επενδυτή, με στόχο σύντομα να είμαστε η τράπεζα αναφοράς στην περιοχή.’’

Ο επικεφαλής της γενικής διεύθυνσης δικτύου καταστημάτων της Optima bank, κ. Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, δήλωσε σχετικά: “Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο μέλος του δικτύου καταστημάτων μας, στην πόλη της Πάτρας, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία μας στον χάρτη της ελληνικής τραπεζικής αγοράς. Καλωσορίζουμε τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής στο νέο μας κατάστημα και τους προσκαλούμε να γνωρίσουν τη βέλτιστη τραπεζική εμπειρία, που μόνο η τράπεζά μας μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της.”