Νέο ρεκόρ για την Volotea στο "Ελ. Βενιζέλος" εφέτος το καλοκαίρι
Νέο ρεκόρ για την Volotea στο "Ελ. Βενιζέλος" εφέτος το καλοκαίρι

Νέο ρεκόρ για την Volotea στο "Ελ. Βενιζέλος" εφέτος το καλοκαίρι

Η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να αναβαθμίσει τη βάση της στην Αθήνα σε όλο το χρόνο.
RE+D magazine
17.08.2023

Η Volotea έπιασε ένα μεγάλο ρεκόρ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αυτό το καλοκαίρι, καθώς μετέφερε περήφανα 2 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη της λειτουργίας της στο αεροδρόμιο της Αθήνας το 2015.

Η Valeria Rebasti, Διευθύντρια Διεθνών Αγορών μαζί με την ομάδα μάρκετινγκ και το πλήρωμα του αεροδρομίου γιόρτασαν την περίσταση.

Όπως αναφέρει η Volotea, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος για τις μεγαλύτερες δραστηριότητες της Volotea στην Ελλάδα, λειτουργώντας ως αποκλειστική βάση της με σημαντικές ευκαιρίες δρομολογίων. Η Volotea προσφέρει περισσότερες από 680.000 θέσεις φέτος, που είναι μια αξιοσημείωτη αύξηση 33% σε σύγκριση με το 2022.

Αυτή τη θερινή σεζόν, η Volotea εκμεταλλεύεται ένα δίκτυο 17 προορισμών από την Αθήνα, συμπεριλαμβανομένων 3 δρομολογίων εσωτερικού, προσφέροντας συνολικά (Διεθνές & Εσωτερικό) 78 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Λόγω της ελκυστικότητας των επιτυχημένων πτήσεων της Αθήνας και της Volotea, η αεροπορική εταιρεία αποφάσισε να αναβαθμίσει τη βάση της στην Αθήνα σε όλο το χρόνο, προσφέροντας για πρώτη φορά χειμερινές πτήσεις (Χειμώνας 23/24).

Με την ευκαιρία αυτού του σημαντικού ορόσημου για τη Volotea, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στο αεροδρόμιο της Αθήνας και την εξαιρετική ομάδα μας στη βάση μας για την υποστήριξη και τη συνεργασία τους που μας βοηθούν να φτάσουμε σε αυτό το σημαντικό ρεκόρ και, στο μέλλον, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να συνδέουμε ακόμη περισσότερους επιβάτες με την ομορφιά και τον πολιτισμό της Ελλάδας και να βοηθάμε όλο και περισσότερους Έλληνες να ανακαλύψουν νέες πόλεις σε όλη την Ευρώπη».