Νέος CEO στην ΗΛΕΚΤΩΡ
Νέος CEO στην ΗΛΕΚΤΩΡ

Νέος CEO στην ΗΛΕΚΤΩΡ

Κατόπιν παραίτησης του κ. Ιωάννη - Ελευθέριου Μαργιώλου από την αντίστοιχη θέση και μέλος του Δ.Σ.
RE+D magazine
12.07.2023

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της ΗΛΕΚΤΩΡ, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναλαμβάνει από 11/7/23, ο κ. Νικόλαος Σταθάκης μετά την παραίτηση του Ιωάννη-Ελευθέριου Μαργιώλου, από την αντίστοιχη θέση και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία έγινε δεκτή στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΗΛΕΚΤΩΡ.

Ο Νικόλαος Σταθάκης διαθέτει πολυετή εμπειρία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στους τομείς διαχείρισης τεχνικών – κατασκευαστικών έργων, στρατηγικής ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας κ.α. Κατά την επαγγελματική του διαδρομή ο κ. Σταθάκης έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων Διευθυντής Ανάπτυξης Έργων στην HINES HELLAS, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή για περισσότερα από 20 χρόνια, με βασικό τομέα ευθύνης τις επενδυτικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες του Ομίλου, αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Ομίλου για 6 χρόνια.

Ο κ. Ν. Σταθάκης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (Master of Science) “Construction Engineering and Management” από το Μ.Ι.Τ. και Πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.