Νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Δημήτρης Μαζαράκης
Νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Δημήτρης Μαζαράκης

Νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Δημήτρης Μαζαράκης

Μεταξύ άλλων θα θα εστιάσει στην περαιτέρω ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων και στη διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων
RE+D magazine
08.07.2024

Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης με σημαντική εμπειρία στην Ελληνική και διεθνή ασφαλιστική αγορά, αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής από σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ως Διευθύνων Σύμβουλος, θα εστιάσει στην περαιτέρω ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων, στη διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, καθώς και στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας του οργανισμού, και της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, των ασφαλιστών, και των συνεργατών της εταιρίας. Επιπλέον, οι στρατηγικές του προτεραιότητες περιλαμβάνουν την εστίαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διασφαλίζουν διαχρονικά βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, δημιουργώντας αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό πρότυπο», δήλωσε ο κ. Μαζαράκης αναφέροντας ότι «Η επιτυχία μας θα στηριχθεί στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του ταλέντου των ανθρώπων μας, στη δημιουργία της θετικής εταιρικής κουλτούρας και νοοτροπίας, αλλά και στην επένδυση σε τεχνολογία αιχμής. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής για να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και θα οδηγεί τις εξελίξεις», και τόνισε «Είμαι πεπεισμένος ότι οι καλύτερες μέρες για την Εθνική Ασφαλιστική είναι μπροστά μας!»