Νέος CEO της SKY express ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης
Νέος CEO της SKY express ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης

Νέος CEO της SKY express ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης

Διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας.
RE+D magazine
10.10.2023

Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της SKY express ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης για το σύνολο της λειτουργίας της εταιρείας, με στόχο να υλοποιήσει τον νέο κύκλο ανάπτυξής της και το δυναμικό επενδυτικό της πρόγραμμα.

Ο κ. Ηλιάκης ανήκει ήδη στο δυναμικό της SKY express και έχει συμβάλλει καθοριστικά από τη μέχρι πρότινος θέση του Chief Operating Officer στην ανάπτυξη καινοτόμων στρατηγικών, στην τυποποίηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών και πρακτικών του επιχειρησιακού τομέα της εταιρείας και έχει συνδράμει στην επιτάχυνση των λειτουργικών της επιδόσεων.

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας και κατά τη διάρκεια της πορείας του κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης ως κυβερνήτης, εκπαιδευτής, training manager, SVP Flight Operations, A/Chief Flight Operations Officer και Accountable Manager σε μία σειρά διεθνών αεροπορικών εταιρειών.

Ο Θεόδωρος Κροκίδας παραμένει στη θέση του προέδρου του ΔΣ της SKY express, συνεχίζοντας να συνεισφέρει τα μέγιστα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και τη διατήρηση της αξιοπιστίας, της ποιότητας και των άριστων υπηρεσιών που τη συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση καταλήγει, επισημαίνοντας: «Η SKY express συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία της με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση όλης της εξαιρετικής διοικητικής ομάδας της».