Ο Αστέρας Βουλιαγμένης στη λίστα του Forbes με τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2023
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης στη λίστα του Forbes με τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2023

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης στη λίστα του Forbes με τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2023

Το ανανεωμένο συγκρότημα είναι μέσα σε 9 προορισμούς που καλωσόρισαν τα πρώτα τους 5αστερα στη λίστα.
RE+D magazine
16.02.2023

Ενα Ελληνικό ξενοδοχείο συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τα καλύτερα καταλύματα για το 2023.

Σύμφωνα με το LocalToday το ελληνικό ξενοδοχείο που περιλαμβάνεται στη λίστα του Forbes είναι το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. To ανανεωμένο ξενοδοχείο προσφέρει ήσυχα δωμάτια με θέα στη θάλασσα που αφήνουν τον έξω κόσμο να γλιστρήσει μακριά ενώ εντυπωσιακές εμπειρίες φαγητού και spa, είναι μερικές μόνο από τις πολυτέλειες που εντυπωσιάζουν. 

 Η νέα λίστα περιλαμβάνει 48 ξενοδοχεία πέντε αστέρων, 64 νέα ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων και 45 νέα προτεινόμενα ξενοδοχεία. 

Αρκετές νέες χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, της Τυνησίας και της Κύπρου – κάνουν "πρεμιέρα" στα Star Awards, ενώ 9 διεθνείς προορισμοί καλωσόρισαν τα πρώτα τους 5αστερα ξενοδοχεία όπως η Αθήνα (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), το Κάπρι (JK Place Capri), το Κουβέιτ (Four Seasons Hotel Kuwait στο Burj Alshaya), η Λίμνη Κόμο (Mandarin Oriental, Lago di Como) και η Σεντζέν (Mandarin Oriental, Shenzhen).

Οσον αφορά στις ΗΠΑ το Stateside της Καλιφόρνια πήρε δύο βραβεία πέντε αστέρων, με τα Four Seasons Resort and Residences Napa Valley και Montage Healdsburg στη Sonoma, τα οποία άνοιξαν και τα δύο μέσα στο 2021. Στη Φλόριντα, το Boca Raton Beach Club έλαβε διπλές διακρίσεις πέντε αστέρων για το πολυτελές παραθαλάσσιο ξενοδοχείο και το Palmera Spa με 44 δωμάτια περιποίησης, σχεδιασμένα να θυμίζουν το ισπανικό παλάτι της Αλάμπρα. Στο Midwest, το 92 ορόφων ξενοδοχείο δίπλα στο ποτάμι Trump International Hotel & Tower Chicago κέρδισε το πρώτο του βραβείο πέντε αστέρων.