Οι ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς ακινήτων στην 3η Premium Real Estate Expo
Οι ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς ακινήτων στην 3η Premium Real Estate Expo

Οι ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς ακινήτων στην 3η Premium Real Estate Expo

Ξεκινά η μοναδική έκθεση ακινήτων στην Ελλάδα που στοχεύει στους διεθνείς επενδυτές
RE+D magazine
02.06.2023

Με τη συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα του Real Estate πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Ιουνίου η Premium Real Estate Expo 2023.

Η Premium Real Estate Expo 2023 αποτελεί το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου, όπως μεσίτες, κατασκευαστές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Παράλληλα με την έκθεση διοργανώνεται Project & Investment Presentation in 60' event την Παρασκευή 9 Ιουνίου όπου οι εκθέτες παρουσιάζουν τα εταιρικά τους σχέδια και το 2ο Real Estate Forum, το Σάββατο 10 Ιουνίου με σημαντικούς ομιλητές οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις της αγοράς.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου εκπρόσωποι ξένων επιχειρήσεων συμμετέχουν μέσω του Hosted Buyer προγράμματος στην έκθεση στοχεύοντας σε εμπορικές συμφωνίες.  

Αρωγός και πολύτιμος συνεργάτης της φετινής διοργάνωσης αποτελούν ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) και η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας (FIABCI).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 3η Premium Real Estate Expo επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rexpo.gr.