Ποιο είναι το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα για εφέτος
Ποιο είναι το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα για εφέτος

Ποιο είναι το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα για εφέτος

Η διαδικασία επιλογής περιελάμβανε αυστηρή αξιολόγηση χιλιάδων ξενοδοχείων παγκοσμίως.
RE+D magazine
21.08.2023

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa ανακοινώνει τη διάκρισή του ως το «Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα» για το έτος 2023 και για τα Haute Grandeur Global Hotel Awards.

Η διαδικασία επιλογής περιελάμβανε αυστηρή αξιολόγηση χιλιάδων ξενοδοχείων παγκοσμίως, με το Olympia Golden Beach Resort & Spa να ξεχωρίζει ως αξιοσημείωτο παράδειγμα που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό.

Η Marinique de Wet, Ιδρύτρια και Πρόεδρος των Haute Grandeur Global Hotel Awards, δήλωσε: "Αυτά τα βραβεία εμπνέουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σε ήδη αξιοσημείωτα καταλύματα φιλοξενίας και καθορίζουν ένα νέο πρότυπο αριστείας. Τα Haute Grandeur Global Awards υπερβαίνουν το απλό γεγονός της βράβευσης, αλλά τιμούν τις αρχές της σκληρής δουλειάς, της δέσμευσης, της αποφασιστικότητας, της ηγεσίας και της επιτυχίας. Η αναγνώριση εξάλλου ενθαρρύνει τις ομάδες να παραμένουν θετικές και αποφασισμένες προς τους στόχους τους".

Η Marinique de Wet, Πρόεδρος & Ιδρύτρια των Haute Grandeur Global Hotel Awards, υπογράμμισε ότι οι νικητές ενσαρκώνουν ουσιαστικά τα καλύτερα στον κλάδο, αντανακλώντας μια αδιάκοπη αφοσίωση στην αριστεία που τους καθιστά την προτιμώμενη επιλογή για απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν εξαιρετικές εμπειρίες αναψυχής.

Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Olympia Golden Beach Resort & Spa, δήλωσε ότι νιώθει αμέτρητη υπερηφάνεια και ταπεινότητα για τη λήψη του Επίσημου Βραβείου Αριστείας Haute Grandeur Global. "Αυτή η αναγνώριση αποτελεί αληθινή απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένης της εξαίρετης διοίκησης και του προσωπικού μας. Είμαστε βαθιά δεσμευμένοι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας αξέχαστες εμπειρίες, από τις πιο μικρές λεπτομέρειες μέχρι τα μεγαλύτερα γεγονότα, και αυτό το βραβείο επαναβεβαιώνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο" είπε.