Πουλά το μερίδιο της στο Kilada Hills η DCI Advisors
Πουλά το μερίδιο της στο Kilada Hills η DCI Advisors

Πουλά το μερίδιο της στο Kilada Hills η DCI Advisors

RE+D magazine
07.06.2024

Μνημόνιο Συνεργασίας με έναν πιθανό αγοραστή για την πώληση του μεριδίου της στο Kilada Hills υπέγραψε η DCI Advisors Ltd

Η συμφωνία του εξασφαλίζει μια αρχική περίοδο αποκλειστικότητας 90 ημερών ολοκλήρωση του σχετικού due diligence προκειμένου να προχωρήσει στην υποβολή προσφοράς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη γνώση και την εμπειρία που απαιτείται στην ανάπτυξη έργων όπως είναι το Kilada Country Club, Golf & Residences και προτίθεται να συμμετάσχει στην ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της ανάπτυξης, που περιλαμβάνει το γήπεδο γκολφ 18 οπών και το country club».

Η DCI έχει κατηγορηθεί από τον πρώην πρώην μέτοχο και συνεργάτη της, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη και την εταιρεία Dolphin Capital Partners για συνεχιζόμενη έλλειψη ρευστότητας. 

Σύμφωνα με την DCP η DCI τον τελευταίο χρόνο έχει ήδη λάβει βραχυπρόθεσμα δάνεια πάνω από €3,3 εκ. (€3,7 εκ. συμπεριλαμβανομένων τόκων) από μετόχους της για να καλύψει τρέχουσες λειτουργικές δαπάνες αλλά και τα έξοδα των δικηγόρων της στα πλαίσια της αντιδικίας τους. 

Το Kilada Country Club Golf & Residences στο οποίο η DCI Advisors διατηρεί μερίδιο 88% που ήταν η πρώτη επένδυση που εντάχθηκε στον νόμο ως στρατηγική περιλαμβάνει στην φάση αυτή γήπεδο γκολφ σχεδιασμένο από τον Jack Nicklaus ένα Beach Club καθώς και 260 golf residences. Στην επόμενη φάση προβλέπεται η κατασκευή πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 100 δωματίων και 88 branded βίλες καθώς και επέκταση του Beach Club.