Πούλησε μεζονέτα στο Ελληνικό η Orilina. Στα €6,8 εκατ. το τίμημα
Πούλησε μεζονέτα στο Ελληνικό η Orilina. Στα €6,8 εκατ. το τίμημα

Πούλησε μεζονέτα στο Ελληνικό η Orilina. Στα €6,8 εκατ. το τίμημα

Στο υπό ανάπτυξη βιοκλιματικό οικιστικό συγκρότημα της "Marina Residences by Kengo Kuma".
RE+D magazine
13.05.2024

Προκαταβολή για την πώληση μεζονέτας στο υπό ανάπτυξη συγκρότημα της μαρίνας Αγ. Κοσμά στο Ελληνικό έλαβε η Orilina ΑΕΕΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε οτι την 10η Μαΐου 2024, η Εταιρεία προχώρησε σε υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού προκαταβολής για την μεταβίβαση μελλοντικής ιδιοκτησίας (ισόγειας μεζονέτας με ιδιωτική πισίνα και κήπο) στο υπό ανάπτυξη βιοκλιματικό οικιστικό συγκρότημα  «Marina Residences by Kengo Kuma».

Η εν λόγω ιδιοκτησία βρίσκεται στο  Β’ Kτίριο της πολυτελούς, παραθαλάσσιας οικιστικής ανάπτυξης και τo συνολικό τίμημα της αγοραπωλησίας καθορίστηκε σε €6.800.000.

Η οικιστική ανάπτυξη της ORILINA συνολικού εκτιμώμενου προϋπολογισμού €70 εκ. βρίσκεται στο Παράκτιο Μέτωπο του Ελληνικού δίπλα στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά. Περιλαμβάνει 20 μεζονέτες και ρετιρέ διαμερίσματα σχεδιασμένα από τον διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Kengo Kuma. Όλες οι κατοικίες έχουν ιδιωτικές πισίνες και κήπους ή φυτεμένα δώματα, ενώ οι επισκέπτες/ένοικοι θα έχουν αποκλειστική χρήση και πρόσβαση στην παρακείμενη ιδιωτική λέσχη, ένα Private Club με χώρους για F&B και αθλητικές εγκαταστάσεις που θα δημιουργήσει η Orilina στο γειτονικό οικόπεδο.