Προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού από τη CELESTYAL
Προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού από τη CELESTYAL

Προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού από τη CELESTYAL

Παρουσίαση για την επιλογή κρουαζιέρας στην Ελλάδα.
RE+D magazine
09.06.2023

Η Celestyal, συμμετείχε σε παρουσίαση σε Μέσα Ενημέρωσης και ταξιδιωτικά γραφεία της Ισπανίας για την προβολή της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικός προορισμός, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου στο ξενοδοχείο Palacio de los Duques στη Μαδρίτη.

Η κατά γενική ομολογία επιτυχημένη εκδήλωση με παρουσία πάνω από 60 εκπροσώπων του Τύπου και ταξιδιωτικών γραφείων τελούσε υπό την αιγίδα του Πρέσβη της Ελλάδας στην Ισπανία κ. Ηλία Φωτόπουλου, τη στήριξη του Γραφείου του ΕΟΤ Μαδρίτης και της Διευθύντριας κας. Καλλιόπης Κουρούσια, καθώς και του Ισπανο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Προέδρου κου Ανδρέα Παππά.

Κύριοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Λεωνίδα Τσιαντή, όπως και το Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής, κ. Γιώργο Μπρουτζά. Σημαντική επίσης ήταν και η παρέμβαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) με τον κ. Νικόλαο Γκολφινόπουλο, ενώ την Celestyal εκπροσώπησε η κα Noelia Dominguez, Υπεύθυνη Πωλήσεων Ισπανίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γαστρονομική γευσιγνωσία τοπικών ελληνικών προϊόντων. Την εξαίρετη οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία Sol de Grecia εξειδικευμένη στη διοργάνωση τουριστικών και εμπορικών εκδηλώσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή της Celestyal στην εκδήλωση της Μαδρίτης, ακολουθεί ως συνέχεια ανάλογης πρωτοβουλίας με το γραφείο ΕΟΤ Αγγλίας και αναδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών για την από κοινού προώθηση των ελληνικών προορισμών σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές που δραστηριοποιείται και την ενίσχυση της θέσης της ως ο κορυφαίος πάροχος βραβευμένων, πολυδιάστατων εμπειριών διακοπών στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο.