Προνομιακά γραφεία στο Παρίσι εξαγόρασε η Macquarie AM
Προνομιακά γραφεία στο Παρίσι εξαγόρασε η Macquarie AM

Προνομιακά γραφεία στο Παρίσι εξαγόρασε η Macquarie AM

Ειρήνη Θεοφανίδου
30.09.2022

Η Macquarie Asset Management επεκτείνει την παρουσία της στο γαλλικό κλάδο ακινήτων εξαγοράζοντας ένα κτίριο γραφείων από ένα fund που διαχειρίζεται η Aberdeen.

Το ακίνητο βρίσκεται στο 16ο διαμέρισμα του Παρισιού, και έχει επιφάνεια 3.700 τετραγωνικών μέτρων. Βρίσκεται κοντά στην πλατεία Trocadéro, η οποία σύντομα θα "αλλάξει πρόσωπο" αφού βρίσκεται στο επίκεντρο μιας προγραμματισμένης αστικής ανάπλασης για τη βελτίωση της συνδεσιμότητας με τον Πύργο του Άιφελ.

Με την εμβληματική πρόσοψη του Haussmannian, το 14 Avenue d'Eylau είναι ένα κτήριο τοπόσημο που προσφέρει στους ενοίκους έναν μεγάλο ιδιωτικό κήπο, πολλές βεράντες και μια προσβάσιμη ταράτσα. Το κτίριο έχει ανακαινιστεί με υψηλά πρότυπα σχεδιασμού, λαμβάνοντας υπόψη τις περιβαλλοντικές επιδόσεις, την ενεργειακή απόδοση και την ευημερία των εργαζομένων. Το προνομιακό κτίριο έχει λάβει τη βαθμολογία «Πολύ Καλό» σύμφωνα με το πρόγραμμα πιστοποίησης βιώσιμων κτιρίων της BREEAM και έχει προ-μιστωθεί σε κορυφαίο γαλλικό όμιλο συμβούλων που ειδικεύεται στον ψηφιακό μετασχηματισμό.