Πώς θα είναι το εμπορικό κέντρο Riviera Gallery που θα αναπτυχθεί στο Ελληνικό
Πώς θα είναι το εμπορικό κέντρο Riviera Gallery που θα αναπτυχθεί στο Ελληνικό

Πώς θα είναι το εμπορικό κέντρο Riviera Gallery που θα αναπτυχθεί στο Ελληνικό

RE+D magazine
23.01.2023

Φωτογραφίες από το Project του εμπορικού κέντρου Riviera Gallery που θα αναπτυχθεί στο Ελληνικό έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία μέσα από την ιστοσελίδα του.

Το Riviera Gallery θα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, συνολικής επιφάνειας 19.000 τ.μ με χώρους λιανικής, φαγητού και ποτού. Μάλιστα, το F&B αφορά σε συνολικά 100 καταστήματα. 

Riviera Gallery7.png

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος και βραβευμένος Ιάπωνας αρχιτέκτονας Kengo Kuma σχεδίασε ένα μοναδικό κτήριο, με έμπνευση τα κύματα και την κίνησή τους. H Riviera Galleria σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με την υπέροχη ακτογραμμή της Αττικής, τον αστικό ιστό της πόλης και την πλούσια βλάστηση του μεγαλύτερου παραθαλάσσιου πάρκου στην Ευρώπη. 

Riviera Gallery5.png


Riviera Gallery03.jpg


Riviera Gallery01.jpg


"Σχεδιάζοντας τη Riviera Galleria, είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουμε διαφορετικά στοιχεία και υλικά από το ελληνικό τοπίο με μια πραγματικά μοντέρνα προσέγγιση. Δημιουργήθηκε μια νέα τυπολογία: ένας υπερσύγχρονος εμπορικός προορισμός, με απευθείας σύνδεση στο φως, τη θάλασσα και τον ουρανό. Ένα κτήριο που όχι μόνο εμπνέεται από το φυσικό περιβάλλον, αλλά ουσιαστικά ενισχύει το κάλλος του" αναφέρει χαρακτηριστικά ο  Άρης Καφαντάρης, Διευθυντής αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στην ΣΤΗΝ KENGO KUMA & ASSOCIATES. 

rivieragalleria1.jpg