Σε ακίνητο της Invivo Capital τα "Landmark" γραφεία της Hugo Boss στην Ελλάδα
Σε ακίνητο της Invivo Capital τα "Landmark" γραφεία της Hugo Boss στην Ελλάδα

Σε ακίνητο της Invivo Capital τα "Landmark" γραφεία της Hugo Boss στην Ελλάδα

Θα μεταφερθούν τα γραφεία που λειτουργούν σήμερα στην οδό Αμερικής 10 και θα μείνει μόνο το κατάστημα το οποίο θα επεκταθεί και στον 1ο όροφο.
Ειρήνη Θεοφανίδου
13.09.2023

Ενα σημαντικό deal στην αγορά των εμπορικών ακινήτων και συγκεκριμένα στον κλάδο του retail έκλεισε πρόσφατα σε ένα "γνώριμο" ακίνητο του Κολωνακίου.

Ο λόγος για το πρώην κτίριο όπου στεγάζονταν η έδρα και η μπουτίκ του σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά στην οδό Βουκουρεστίου 33 στο Κολωνάκι. Το ακίνητο που έβγαλε σε πλειστηριασμό η Alpha Bank το 2020 με αρχική τιμή τα €2.035 εκατ. απέκτησε η Invivo Capital Greece S.A. Σύμφωνα με πληροφορίες του ered.gr, το "φιλέτο" του Κολωνακίου πήρε γρήγορα το "πράσινο φως" από τα κεντρικά της Hugo Boss καθώς είχε όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει τα landmark γραφεία της γερμανικής φίρμας ένδυσης και υπόδησης στην Ελλάδα.

Μάλιστα το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης του ακινήτου ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στο profile του μισθωτή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο νέο σημείο, με χώρους λιανικής πώλησης 805 τ.μ θα μεταφερθούν τα γραφεία που λειτουργούν σήμερα στην οδό Αμερικής 10 και εκεί θα παραμείνει μόνο το κατάστημα το οποίο θα επεκταθεί και στον Α' όροφο.

Η συμφωνία

Η Invivo Capital Greece S.A. (Invivo) η οποία έχει έντονη δραστηριότητα στο κομμάτι του commercial και hospitality στην Ελλάδα, προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας μίσθωσης με τη γερμανική εταιρεία με μακροχρόνιο συμβόλαιο το οποίο ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Στην εν λόγω συναλλαγή, Real estate advisor της Invivo, ήταν η Cushman & Wakefield, εκπροσωπούμενη από την κα Ιωάννα Παλυβού.

Το ύψος του μισθώματος δεν έγινε γνωστό με την κα Παλυβού να το χαρακτηρίζει "αντιπροσωπευτικό των μισθωμάτων του Κολωνακίου και της αυτοτέλειας του ακινήτου. 

Η Invivo Capital Greece είναι επίσης η μοναδική πλέον μέτοχος της Oniro Hotels Group η οποία κατέχει ξενοδοχειακές μονάδες στο Κολωνάκι στο Μοναστηράκι στη Μύκονο στη Ζάκυνθο και στη Σκιάθο.